tag:blogger.com,1999:blog-2424423851642175136.post3171568114179170152..comments2022-04-05T10:53:56.612-07:00Comments on Otetaan puoli kiloa voita: Sokerimassakokeilut jatkuvat: täytekakkuHelenahttp://www.blogger.com/profile/14228959296271028259noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2424423851642175136.post-76149828509549122322016-03-26T09:49:56.059-07:002016-03-26T09:49:56.059-07:00Kiitos tästäkin vinkistä :) Jos pääsiäiskakun täyt...Kiitos tästäkin vinkistä :) Jos pääsiäiskakun täytteeseen laittais vaikka mango- tai persikkarahkaa, niin samaisesta hedelmästähän voisi sitten tehdä soseen siihen sokerimassan alle :)Helenahttps://www.blogger.com/profile/14228959296271028259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2424423851642175136.post-40570316239315782016-03-26T09:47:59.054-07:002016-03-26T09:47:59.054-07:00Kiitos vinkistä, täytyy kokeillaKiitos vinkistä, täytyy kokeillaHelenahttps://www.blogger.com/profile/14228959296271028259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2424423851642175136.post-66782050397265699652016-03-26T03:49:38.500-07:002016-03-26T03:49:38.500-07:00Keltainen pääsiäiskakku kutkuttelee minunkin miele...Keltainen pääsiäiskakku kutkuttelee minunkin mielessä.<br />Sokerimassan alle on muuten hyvä laittaa ohut kerros sileää (paseerattu) hilloa, niin koristelevy ei luistele.<br />Hyvää pääsiäisen jatkoa!<br />n-h<br />http://nami-hiiri.vuodatus.netnami-hiirihttps://www.blogger.com/profile/08654643714262433863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2424423851642175136.post-79472748732818811512016-03-20T11:26:40.072-07:002016-03-20T11:26:40.072-07:00Ihanasti olet onnistunut =) kermasta irtoaa nestet...Ihanasti olet onnistunut =) kermasta irtoaa nestettä joka "kastelee" sokerimassalevyä (itse tosin olen käyttänyt kermaa), mutta voikreemin saa tasaisemmaksi. Itse monesti vaan teen kakun päälle levyn jonka kuivatan (paksumman) ja sitten seuraavana päivänä laitan kakun päälle ja tuolloin ei mielestänii kerma haittaa kun sokerimassa kuivaa ja pehmenee sitten kakun "maustuessa" jääkaapissa vieraita odottaessa :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14546284081533233082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2424423851642175136.post-85431472311101068072016-03-20T02:45:35.458-07:002016-03-20T02:45:35.458-07:00Moi.
Mikä ettei,Pääsiäiskoristeita vaan päälle.Moi.<br />Mikä ettei,Pääsiäiskoristeita vaan päälle.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2424423851642175136.post-77907789622640970032016-03-19T10:50:11.497-07:002016-03-19T10:50:11.497-07:00Just ajattelin että jos käyttäisi keltaista massaa...Just ajattelin että jos käyttäisi keltaista massaa ja koristelisi pienillä suklaamunilla niin saisi pääsiäiskakunHelenahttps://www.blogger.com/profile/14228959296271028259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2424423851642175136.post-40494508424081905932016-03-19T08:35:43.358-07:002016-03-19T08:35:43.358-07:00Hei.
Aivan ihanan hempeän värinen kakku,ja sokerim...Hei.<br />Aivan ihanan hempeän värinen kakku,ja sokerimassa käy oikein hyvin kuorrukkeeksi.Tekee siitä romanttisen näköisen.Anonymousnoreply@blogger.com