tiistai 12. heinäkuuta 2016

Salaisen leivontaystävän heinäkuun pakettiKuun vaihtumisen on viimeisen puolen vuoden aikana tajunnut viimeistään siinä vaiheessa, kun kun salaisen leivontaystävän paketti on saapunut. Heinäkuu ei tuonut tässä poikkeusta ja taas pääsi jännittämään, mitä salainen leivontaystävä on tässä kuussa keksinyt :)

Heinäkuun teemana oli lapsuuden herkkumuistot. Parini kertomista muistoista erityisesti kaksi ilahdutti minua suuresti, ensinnäkin uunipuurot ja toiseksi lihapiirakka. Minä muistan nuo puurot aina silloin tällöin ja välillä aina itsekin teen uunipuuroa, mutta sitten se jotenkin unohtuu. Erityisesti ohrapuuro on suosikkini, ja paketissa olikin mukana ohrasuurimoita eli pian meillä herkutellaan ohjapuurolla :) Tuo lihapiirakka ei tässä yhteydessä suinkaan viittaa sellaiseen kaupan valmiiseen, vaan itse pellillä tehtyyn ihanuuteen. Sellaista en muista meillä koskaan laitetun, mutta tuo resepti kuulostaa niin hyvältä, että menee varmaankin loppukuusta kokeiluun.

Kierroksen 35 salaiseksi leivontaystäväkseni paljastui Nina blogista Humbuugi. Suuret kiitokset sinulle Nina tämän kuun ihanasta paketista ja kaikista niistä ihanuuksista ja inspiraatiosta, joita olen olen sinulta viime kuukausina saanut!


5 kommenttia:

 1. Uunipuurot on niin hyviä ja valmistuvatkin niin helposti, miksihän niitä ei tule tehtyä? Samoin lihapiirakka. Todella kivan paketin sait sinäkin!Anne(npuuhat)

  VastaaPoista
 2. Moi.
  Ohrapuuro,joka oli valmistettu pönttöuunissa,kun uuneja lämmitettiin talvella,oli todellinen herkku iltaruuaksi,sekaan vain mehukeittoa tai maitoa.Sitä pitää laittaa seuraavaksi.

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti ja mitä herkkuja mukana =) Kivoja ohjeitakin sait =)

  VastaaPoista
 4. Muumi rooibos tee on ihan parhautta :)

  VastaaPoista
 5. Missä salaiseen leivontaysrävään voi osallistua? Kuulostaa kivalta

  VastaaPoista