perjantai 20. tammikuuta 2017

Salaisen leivontaystävän paketti 1/2017

Salaisen leivontaystävän tammikuun paketti saapui jo tovi sitten, mutta sitkeä migreeni on pitänyt huolen etten oikein ole jaksanut keskittyä mihinkään ei pakolliseen. Paketista löytyi kaikenlaista kivaa ja terveellistä sekä tuttuun tapaan iso kasa kiinnostavia reseptejä :)


Paketissa oli kaura- ja ruisleseitä sekä spelttihiutaleita. Luulenpa, että kauraleseet pääsevät ensimmäisenä käyttöön. Spelttihiutaleet ovat minulle ihan uusi tuttavuus, kerään hetken rohkeutta ja ehkäpä keitän niistä sitten puuroa.


Paketissa oli myös punaisia linssejä, jotka kuuluvatkin ruokakaappini vakiovarustukseen. Intialaista linssisosekeittoa tulee tehtyä usein ja nyt olisi sitten uusikin resepti kokeiltavana. Siemensekoituksesta on tarkoitus tehdä näkkileipää, ja suolaa ja pippuria tarvitaan aina. Paketissa oli myös pähkinöitä, mutta ne jotenkin mystisesti katosivat heti paketin saavuttua...
Salaisuus paljastui ihanan värikkäässä kortissa: salainen ystäväni oli Minna Minttumaarian leipomukset -blogista. Pahoitteluni sinulle Minna, että tämän postauksen teko kesti näin kauan ja suuren suuret kiitokset sinulle tästä huikeasta kierroksesta, parempaa paria en voi edes kuvitella!

6 kommenttia:

 1. Kivan paketin sait...rohkeutta puuroiluun!
  SLY37 /n-h

  VastaaPoista
 2. Kivalta vaikuttava paketti =) Vielä ehdit ilmoittautua uudelle kierrokselle ;)

  VastaaPoista
 3. Moi. Toivotaan että migreeni loppuu ja pääset taas kirjoittamaan.Hyvä paketti kaikin puolin.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti migreeni on mennyt ohi. Oli mukavaa olla parisi :-) Spelttihiutaleet käyvät vaikka sämpylätaikinan joukkoon ;-)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti migreeni on mennyt ohi. Oli mukavaa olla parisi :-) Spelttihiutaleet käyvät vaikka sämpylätaikinan joukkoon ;-)

  VastaaPoista
 6. Speltistä tulee tosi hyvä puuro! Kannattaa kokeilla. :)

  VastaaPoista