lauantai 20. helmikuuta 2016

Salaisen leivontaystävän helmikuun paketti

Salaisen leivontaystävän helmikuun pakettia olikin jo ehditty odottaa kovasti. Posti päätti sitten vielä kiusata minua hieman tällä viikolla. Olin juuri tiistaina ehtinyt junaan parin päivän työmatkalle, kun puhelin piippasi ja viestissä kerrottiin, että pakettiautomaatissa olisi paketti odottamassa. Torstaina kävin sitten kauppareissulla hakemassa paketin ja juuri kotiin päästyäni puhelin piippasi ja viesissä kerrottiin, että automaatissa olisi taas paketti odottamassa. Mitä ihmettä? Mies kävi ystävällisesti kotimatkallaan noutamassa paketin ja kävi ilmi, että sekin oli salaiselta leivontaystävältäni.

Salaisen leivontaystävän tammikuun paketista
Salainen leivontaystäväni oli selvästi käynyt lukemassa blogiani ja ajatellut, että minun kannattaa jatkaa sokerimassakokeilujani. Sokerimassan lisäksi paketista löytyi muotteja, joilla voi tehdä lumihiutaleita ja ystävänpäivän extrapaketista vielä tuo ihana fuksianpunainen sydänkaulin. Minulla onkin jo ajatus seuraavasta sokerimassaprojektista, vaikka en lehdestä löytänytkään ruusuohjetta, johon paketin viestissä viitattiin. Helmikuulle tämä uusi projekti ei taida enää ehtiä, mutta varmasti vielä tämän SLY-kierroksen aikana :)Paketissa oli myös Herkkuleivonta-lehti täynnä ihania ohjeita. Runebergin päivä ja laskiainen ehtivät jo mennä, mutta onneksi näillä ohjeilla voi leipoa ihan milloin vaan :) Olinkin kaupassa katsellut paria leivontalehteä, mutta jätin ne ostamatta, kun ajattelin, että jos vaikka paketista löytyisi jotain.

Ja jos tuossa kaikessa ei vielä ollut tarpeeksi, niin lisäksi paketista löytyi pussillinen uusia Kismet-paloja ja Geisha-levy. Ne vaan ehtivät jotenkin mystisesti kadota ennen kuvaussessiota... Iso kiitos sinulle salainen leivontaystäväni, tästä paketista tulee vielä jatkossa monta blogipostausta!5 kommenttia:

 1. Hei
  Hienoja juttuja,toi kaulin on super kivan näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että odotan kyllä suurella jännityksellä, että pääsen kokeilemaan kaulinta

   Poista
 2. Ihana paketti ja tuosta kaulimesta olen kyllä kateellinen ;) =)

  VastaaPoista
 3. Huomasitko, että paketin kuvan alla lukee 'tammikuu' !
  Kiva paketti, minäkin jään odottelemaan mitä kaulimella syntyy Ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko postauksen otsikko oli ensin "tammikuun paketti" :)

   Poista