tiistai 22. elokuuta 2017

Tyrnijuustokiisseli


Salaisen leivontaystävän paketissa olleen IL Teema -lehden "Sienet ja marjat" tyrniteema jatkuu Helenan keittiössä :) Viikonlopun vieraille tarjottiin jälkiruoaksi ihanan raikasta tyrnijuustokiisseliä. Hyvän maun lisäksi tässä ilahduttaa, että kiisseliä ei keitetä ollenkaan, jolloin marjojen vitamiinit säilyvät hyvin.

Tyrnijuustokiisseli
(neljä pienehköä annosta)

2 dl tyrnimarjoja
3 dl mansikoita (tai 2 dl tuoremansikkasosetta)
2 rkl pellavansiemeniä
0,5 dl cashewpähkinöitä
0,5 tummaa sokeria
50-100 g leipäjuustoa

Laita juustoa lukuunottamatta kaikki ainekset tehosekoittimeen ja anna käydä kunnes kiisseli on tasaista (huom. tehosekoittimesta riippuen pähkinät ja siemenet eivät välttämättä mene ihan sileäksi massaksi).
Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi, sekoita osa kiisseliin ja säästä loput koristelua varten.
Jaa kiisseli neljään annosastiaan ja koristele lopuilla juustokuutioilla.


5 kommenttia:

  1. Tuohan näyttää hyvältä, pitääköhän minunkin kokeilla �� t: Parisi

    VastaaPoista
  2. Moi.
    Taitaa olla nopea valmistaa,kun kaikki aineet on kotona,taidanpa kokeilla.

    VastaaPoista