torstai 12. lokakuuta 2017

Salaisen leivontaystävän paketti 10/2017

Syntymäpäivälahja
Aika rientää hurjaa vauhtia ja niin on taas yksi Salaisen leivontaystävän kierros lähestymässä loppuaan. Tässä yhteydessä täytyy pahoitella kaikille kanssaleipojille, ja erityisesti parilleni Saukkikselle, syyskuun hitautta ja hiljaisuutta. Elämässä on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista, ja siitä on seurannut, että parin viikon päästä alkaa uusi työ ja tulevaisuuden leipomuksia syntyy useammassa keittiössä.


Tämän kuun paketti seurasi aiempien linjaa eli oli taas mahtava :) Leivontatarvikkeiden lisäksi mukana oli lahjapaketti syntymäpäivän kunniaksi ja paketista paljastui tarvikkeita kakkutikkareiden tekemiseen. Niitä täytyy ilman muuta kokeilla, kirjassa oli monta kivaa ohjetta.


Paketissa oli tietysti myös kuukauden teemaan (omenat, kurpitsa, puolukka) liittyviä ohjeita. Ohjeisiin liittyen minun täytyy jakaa teidän kanssanne yksi lapsuuden trauma, nimittäin meillä tehtiin kotona tuota puolukka-kurpitsahilloa, ja minä en kyllä tykännyt siitä yhtään. Puolukoista tykkään monessa muodossa ja puolukkahilloa syön monen ruoan kanssa, samoin kurpitsa on hyvä ruoka-aine (niinpä kurpitsa-salviapasta saattaa hyvinkin tulla kokeilluksi), mutta parempi pitää nämä kaksi asiaa erillään :) Sen sijaan omenahyve ihan omenoista tehtynä kuulostaa hyvältä.


Tämän kierroksen paketeissa minua on erityisesti ihastuttanut, miten parini on aina onnistunut löytämään jotain erityistä kuukauden teemaan liittyvää. Näin oli tälläkin kertaa, paketissa oli mukana kurpitsalyhty ja kurpitsa-aiheinen huulirasva :) Kiitos Saukkis ihanista paketeista!

5 kommenttia:

 1. Kiva teemaan sovitettu paketti!
  n-h

  VastaaPoista
 2. Hei. Kiva ja antoisa paketti ja Onnea Sankarille.

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti ja Tsemppiä muuttoon yms. Onnittelut myös synttäreistä (tietoa ei minulla)

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti ja kivat nuo lyhty ja huulirasva. Ja onnea sankarille!

  VastaaPoista
 5. Hienosti koottu paketti.

  minttu

  VastaaPoista