Seuraavalla kerralla tekisin ehkä pohjataikinaa hieman enemmän, pohja jäi mielestäni hieman liian ohueksi. Mutta tähän tietysti vaikuttaa suoraan myös käytetyn pellin / vuoan koko. Pohja ei kuitenkaan kohonnut uunissa paljonkaan. Lisäksi laittaisin kermatäytteeseen lisää liivatetta, täyte jäi hieman valuvaksi kuten kuvista näkyy.
torstai 9. kesäkuuta 2016
Raparperiaika
Toukokuun Salaisen leivontaystävän paketissa oli myös mehevien raparperineliöiden ohje. Ohjeen löydät täältä. Pidän kovasti raparperiherkuista ja oli itsestään selvää, että tätäkin ohjetta täytyy kokeilla. Eikä ohje pettänytkään, kaikki vieraatkin ottivat toisen palan piirakkaa, joten erinomaisen hyvää oli :)
Seuraavalla kerralla tekisin ehkä pohjataikinaa hieman enemmän, pohja jäi mielestäni hieman liian ohueksi. Mutta tähän tietysti vaikuttaa suoraan myös käytetyn pellin / vuoan koko. Pohja ei kuitenkaan kohonnut uunissa paljonkaan. Lisäksi laittaisin kermatäytteeseen lisää liivatetta, täyte jäi hieman valuvaksi kuten kuvista näkyy.
Seuraavalla kerralla tekisin ehkä pohjataikinaa hieman enemmän, pohja jäi mielestäni hieman liian ohueksi. Mutta tähän tietysti vaikuttaa suoraan myös käytetyn pellin / vuoan koko. Pohja ei kuitenkaan kohonnut uunissa paljonkaan. Lisäksi laittaisin kermatäytteeseen lisää liivatetta, täyte jäi hieman valuvaksi kuten kuvista näkyy.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihanaa piirakkaa...pystytän teltan lähituntumaan ÜÜÜ
VastaaPoistaTerkuin n-h
http://originaalisly.vuodatus.net
Moi.
VastaaPoistaNäyttää kesäisen herkulliselta,mun raparperipuskaa vois jo harventaa.