lauantai 7. marraskuuta 2015

Salainen leivontaystävä

Remontti etenee hitaasti mutta varmasti ja kaaos on edelleen kodin vallitseva olotila. Vielä pitäisi saada makuuhuoneen kattolistat paikoilleen, niin voisin kirjoitella vähän remonttiraporttiakin.

Jottei elämässä olisi liian vähän puuhaa, päätin siskoni kannustamana osallistua salainen leivontaystävä (sly) -rinkiin (http://originaalisly.vuodatus.net/). Ringin ideana on, että sinulla on salainen leivontaystävä, joka lähettää sinulle leivontaideoita ja tarvikkeita pursuavan paketin kerran kuussa. Tavoitteena on toteuttaa käytönnössä 1-2 niistä ideoista. (Ja sanomattakin selvää on, että sinä olet itse salainen leivontaystävä jollekin toiselle ringissä olevalle.)Nyt on muuten menossa jo sly-kierros 33.

En tiedä kumpi on ollut hauskempaa, miettiä mitä lähettäisi omalle parilleen vai oman paketin odottaminen. Tänään hain ihkaensimmäisen oman pakettini postista ja oli kyllä ihan joulufiilis :) Varovasti avasin paketin ja sieltä löytyi vaikka mitä ihanaa.

Salaisen leivontaystävän paketti nro 1
Paketin vaarallisin anti on varmaankin uusi Leivotaan -lehti. Ehdin jo pikaisesti selata sitä ja totesin, että se on täynnä ihanaakin ihanampia ohjeita.

Lisäksi mukana oli sahramia, valkoista suklaata, cashew-pähkinöitä ja jouluisen pirteitä karkkitankoja. Pienistä paketeista paljastui valoa syksyn pimeyteen eli suklaata ja kynttilöitä.

Lisäksi mukana oli salaperäinen paperikäärö, johon oli printattu lapasia erilaisilla kuvioilla koristeltuina. En oikein tiedä oliko tämä viittaus paketin lähettäjään vai tarkoitettu inspiraatioksi pehmeiden pakettien tekemiseen...

Täytyy sanoa, että kyllä tästä paketista varmasti riittää ideoita moneen herkuttelukertaan. Niitä ennen olisi kuitenkin vuorossa silmäleikkaus ensi viikolla. Pitäkäähän peukkuja, että kaikki menee hyvin.
 

15 kommenttia:

 1. Ihanan teemapaketin sait!
  Paketissa tulevat lehdet ovat ihanan 'vaarallisia'...itse tulee kokeiltua stä sun tätä, mutta mikäs sen hauskempaa.
  Peukutusta!
  Hugs
  nami-hiiri-emo
  http://originaalisly.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä onneksi joulun alla aikaa kokeilla monenlaisia reseptejä :)

   Poista
 2. Tsemppiä silmäleikkaukseen <3 Ihanaa että paketti on ollut mieluinen, lapaskuviot on aikuisten värityskuva, itselle innostuin ostamaan sellaisen vihkosen, kunhan ostaisin itelle kynätkin niin sais väritys inspiraation ;)

  Seuraava paketti jo kovasti mietinnässä.

  T:Salainen leivontaystäväsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, selvisihän sekin arvoitus :) Monet tutut ovatkin innostuneet noista värityskuvista, on kuulemma hauskaa puuhaa. Ehkä minä vielä kokeilen sitäkin. Tai sitten vien kuvan siskolle, joka voi inspiroitua neulomaan siitä lapasia :)

   Poista
 3. Heii.
  Paljon olet saanu leivonta-aineita,varmaan kivaa kokeilla uusia resestejä.

  onnea leikkaukseen,kyllä se siitä.

  VastaaPoista
 4. Värität minulle kuvan niin yritän tehdä sen väriset lapaset. Eikös se Ikeakin tehnyt lasten piirtämistä kuvista pehmoleluja? :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä leikkaukseen ja mukavaa kun lähdit mukaan leivontarinkiin =)
  Upean paketin olet saanut =)

  VastaaPoista
 6. Kiva paketti! :) Ja hiii, minäkin olen ensimmäistä kertaa mukana tässä höpsötyksessä ja tähän saakka on ollut ainakin varsin hauskaa! :)

  VastaaPoista
 7. Kivan paketin oot saanut! Värityskuvat on yllättävän kivoja, itsekin hurahdin muoti-ilmiöön ja ostin ihan värityskirjan.. :D
  Tsempit leikkaukseen!

  VastaaPoista
 8. Kivan paketin oot saanut! Värityskuvat on yllättävän kivoja, itsekin hurahdin muoti-ilmiöön ja ostin ihan värityskirjan.. :D
  Tsempit leikkaukseen!

  VastaaPoista
 9. Värityskuvat, olen aivan koukussa niihin:) herkullisen paketin sait.

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva paketti!!! Iloisia leipomis hetkiä!!!

  VastaaPoista
 11. Sinulle olisi puutarha-aiheinen haaste blogissani. :)

  VastaaPoista