torstai 3. maaliskuuta 2016

Salaisen leivontaystävän maaliskuun paketti

Maaliskuu ei ollut oikein päässyt vielä kunnolla alkuun, kun puhelin kertoi, että pakettiautomaatissa olisi paketti odottamassa. Salaisen leivontaystävän pakettihan sieltä löytyi, oli tainnut ottaa ystäväni varaslähdön tällä kertaa :) Mutta mikäs sen mukavampaa, nyt on reilusti aikaa hyödyntää paketin sisältöä ja leipoa kaikenlaista kivaa.
Pashaa luvassa pääsiäiseksi

Paketin sisältö oli enemmän kuin runsas. Hetken mietin, että olikohan seuraavankin paketin sisältö jo eksynyt tähän lähetykseen? Tällä kerralla olin kuitenkin kiltisti ja kuvasin kaiken ennenkuin aloin herkutella :) Täytyy kyllä todeta, että salainen leivontaystäväni on perehtynyt antamiini tietoihin ja blogiini hyvin ja välillä tuntuu, että hän jopa lukee ajatuksiani, sen verran paljon paketin sisältö minua ilahdutti.Paketista löytyi ensinnäkin kaikkea pashan teossa tarpeellista, sokeria, manterirouhetta, vaniljasokeria, sukaatteja ja rusinoita (näitä kahta viimeistä laitan kyllä vain vieraiden versioon)sekä kahvinsuodatin, joka sopii erinomaisesti pashan valuttamiseen. Nyt minulla onkin noita kaksi, niin ei tarvitse lainata toista kahvinkeittimestä, vaan saa pääsiäisenä kahviakin :)

Uudet sokerimassakokeilut odottavat
Paketista löytyi myös tarvikkeita, joita piti hieman tarkemmin tutkia, että selvisi mikä niiden tarkoitus on. Hassu pöllö on ilmeisesti tarkoitettu keltuaisten ja valkuaisten erotteluun ja "nauhojen" avulla voi tehdä sokerimassasta kauniita "koristepitsejä". Luvassa on siis hauskoja askarteluhetkiä :)

Turkoosi on yksi tämän hetken hittivärejäni
Ja ei, eivät nämä vielä loppuneet, vaan paketin uumenista löytyi aina vaan lisää ihanuuksia. Söpöjä turkooseja (ihana väri!) ja keltaisia (pääsiäinen!) muffinivuokia, jotka ovat sen verran isoja ja tukevia, että kokeilen ehkä hyödyntää niitä johonkin täytepullaan. Turkoosi linja jatkui koristevärissä ja servieteissä ja löytyipä sitä myös konvehtivuoista.

Sitten se ajatustenlukuosio. Leivoin viikonloppuna koesatsin pääsiäispikkuleipiä. Jonkinlaiset tipu- ja pupumuotit kaapin kätköstä löytyi, mutta mietin, että pääsiäismunamuotti minulta vielä puuttuu. Ei puutu enää, kiitos ihanaisen salaisen leivontaystäväni :D
Saa nähdä vieläkö nämä odottavat pääsiäisenä kaapissa :)

Ja sokerina pohjalla (lähes kirjaimellisesti) oli pääsiäisen kunniaksi Mignon-munia koristeluohjeineen sekä iso pussillinen pienempiä suklaamunia (myönnettäköön, maistoin jo pari). Suuren suuret kiitokset sinulle salainen leivontaystäväni, olen kyllä aivan sanaton tämän runsauden edessä!

12 kommenttia:

 1. Ihana värimaailma paketissa ja paljon kaikkea kivaa =)

  VastaaPoista
 2. Moi.
  Paljon olet saanutkaikkea kivaa pääsiäiseen,joko siellä on pajunkissoja oikeasti?.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollut avoimilla valoisilla paikoilla pajunkissoja jo pitkään, alkaa varmaan olla niiden aika pian jo ohi

   Poista
 3. Aivan mahtava paketti ja ihania värisävyjä!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Minähän sanoin, että oli ihan superpaketti :D

   Poista
 5. Onpa sinun SalainenLeivontaYstäväsi kerännyt ajatuksella ihanan pääsiäisaiheisen paketin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei sinänsä juhlita pääsiäistä, mutta minusta se on hyvä tekosyy leipoa ja laittaa hyvää ruokaa ja koristella kotia kukkasin :)

   Poista
 6. Ei pöllömpi teemapaketiksi !
  Toimiikohan tuo valkoinen pöllö ihan oikeasti tehtävässään?
  nami-hiiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, olen aina erotellut valkuaiset ja keltuaiset ihan näppärästi käsin ilman apuvälineitä :)

   Poista
 7. Kivan paketin Sly on sinullekin laittanut:) noita suklaamunia ei meillä olisi kuvaan asti riittänyt kuin kääreet.Oih ja turkooseja ihanuuksia... On parisi koonnut hienon kokonaisuuden ja joten upean herkullista sinä niistä valmistat:)

  VastaaPoista
 8. UPEA PAKETTI!! ja niin ihanan pääsiäismäinen....

  VastaaPoista