lauantai 9. huhtikuuta 2016

Salainen leivontaystävä: huhtikuun paketti

On ollut pääsiäisen jälkeen niin kiirettä töiden ja kaiken muun takia, että ei ole ehtinyt edes ajatella blogia, saati sitten, että olisi ehtinyt kirjoittaa jotain. Nyt pahimmat työkiireet toivottavasti on kuitenkin tältä keväältä ohi, ja meillä valmistaudutaan noin viikon kuluttua syntyviin koiranpentuihin. Uudenlaista vilskettä siis luvassa :)

Torstaina saapui huhtikuun paketti salaiselta leivontaystävältä. Salainen leivontaystävä ei ole enää salainen, koska kierroksen viimeisessä paketissa tehdään aina "paljastus". Tämän kierroksen paketti oli lähetetty Nami-Hiiren kolosta kaukaa ulkomailta. Perjantaina saapunut kirje vahvisti vielä asian. Sinänsä hauskaa, että ensimmäisen paketin mukana tulleessa kirjeessä oli joku lause, jonka perusteella mietin, että voisiko lähettäjä olla Nami-Hiiri. Kun toinen(kin) paketti oli kuitenkin kovin kotimainen, niin hylkäsin tuon ajatuksen. Ehkä siihen ensimmäiseen aavistukseen kannattaisi useammin luottaa? Kiitos Nami-Hiiri kaikista näistä ihanista paketeista ja leipomisideoista!

Paketin antia osa 1
Mitä tähän viimeisimpään pakettiin tulee, niin se oli taas täynnä kaikkea ihanaa. Herkkupuolelta löytyi Mövenpick-kahvia (on muuten todella hyvää!), nougatia sekä pari eri versiota Tobleronesta (toinen ei valitettavasti ehtinyt kuvaan, vaan lähti Miehelle töihin evääksi). Leipomustarvekaappi puolestaan sai täydennystä tomusokerisirottimesta. Olenkin aina ollut sitä mieltä, että tomusokerin sirottelu siivilän kanssa on kovin hankalaa ja sitä sokeria löytyy sen jälkeen joka paikasta. Eli tarpeeseen tuli tämäkin :)

Paketin antia osa 2
Myös pähkinät ovat aina tervetulleita tähän talouteen.

Paketin antia osa 3
Ihastuttavat turkoosit lautasliinat toivat mieleeni ajatuksen keväisistä puutarhajuhlista, joissa turkoosi olisi teemaväri. Ehkä samaan sävyyn olevat muffinivuoat vihjaavat, että jälkiruokana juhlissa voisi olla perinteisen juustokakun sijaan jotain kivoja kuppikakkuja?

Paketin antia osa 4
Toisaalta kyllä paketista löytynyt "syötävä kulta" sai minut miettimään, että tuolla varmaan saisi jonkun sabluunan avulla aikaan varsin upeannäköisen koristelun juustokakun pintaan? Sokerina pohjalla paketti sisälsi vielä suklaasokeria ja vaniljatangon, joka on itsessään jotenkin niin kaunis, että tekisi mieli laittaa se koristeeksi eikä käyttöön.

Kiitos vielä kerran kaikesta tästä, katsotaan mitä kaikkea ihanaa näistä vielä syntyykään.

4 kommenttia:

 1. Monenmoista ihanaa olet paketissa saanut =)

  VastaaPoista
 2. Ilo on minun puolellani, jos osasin ilahduttaa !
  Aina on jännittävää, josko tulee heti paljastusta, kun paketit on pääosin laadittava ilman kotimaisia tuotteita.
  On tosi paljon tuotteita, joita ilman tulee hyvinkin toimeen, mutta niiden testailulla on myös omat hauskuutensa....
  Kaikkea hyvää kevääseen!
  n-h
  http://nami-hiiri.vuodatus.net

  VastaaPoista
 3. Sait ihana paketti, mutta sain minäkin. Kiitoksia <3

  VastaaPoista