tiistai 17. toukokuuta 2016

Salaisen leivontaystävän toukokuun paketti


Päätin jo aiemmin osallistua salaisen leivontaystävän kierrokselle 35 ja tänään puhelin piippasi sen merkiksi, että toukokuun paketti odottaa noutamista. Ärrä-paketti olikin minulle ihan uusi tuttavuus ja piti ottaa oikein kartta avuksi, kun tutkin, että mistä paketin saa hakea. Näillä kulmilla on noita R-kioskeja useampiakin :) Kävi ilmi, että Ärrä-paketti tulee lähemmäksi kuin Postin kautta lähetetyt. Pientä hyötyliikuntaa ja paketti oli noudettu.

Ensimmäisenä paketista pilkisti kaunis kortti, "Arjen autuas suklaapala"-ohjeineen. Tässä ohjeessa oli kaksi minua erityisesti ilahduttavaa kohtaa: "Älä unohda maistella kakkutaikinaa" ja "Nuole kaikki kulhot" :) Tuohon kun lisätään lasi punaviiniä, jota ohjeessa kehoitetaan siemailemaan, niin arki tosiaan varmasti tuntuu aika mukavalta.

Mitä niihin muihin ohjeisiin tulee, niin mukana paketissa oli herrasväen pikkuleipien ohje (kaikkien aikojen suosikkipikkuleipäni!), mehevät raparperineliöt (pian niin ajankohtainen) sekä kinkkumuffinssien ja lämminsavulohipiirakoiden ohjeet. Lupaan olla rohkea ja kokeilla herrasväen leipiin nyt tuota uutta ohjetta. Raparperineliöt menee ilman muuta kokeiluun, olen suuri raparperileivonnaisten ystävä. Nuo suolaiset taas kuulostavat ihanilta herkuilta viikonloppuun tai vieraille tarjottavaksi. Kiitos kaikista näistä ohjeista salainen leivontaystäväni!


Olihan siellä paketissa tietysti muutakin kuin ohjeita. Perusleivonta-ainevarasto sai täydennystä leivinjauheesta, vaniljasokerista ja perunajauhoista. Ihan täytenä uutuutena minulle tuli Dr. Oetkerin muffinssitäyte. Tämän kierroksen esitietolomakkeessa oli kohta, johon sai laittaa, jos ei jostain syystä halua jotain tiettyä asiaa. Minä kirjasin siihen, että ei muffinssivuokia, kiitos, kun niitä on jo ennestään niin paljon ja minä ja muffinssit ei oikein olla kavereita. Salainen leivontaystäväni toteaakin, että ehkä hänen pakettinsa auttaa tyhjentämään tuota muffinssivuokavarastoa :) Täytyy myöntää, että olen kaupassa ohimennen katsonut noita täytteitä ja juuri tämä "Salted Caramel Surprise" olisi ollut juuri se, jonka minäkin olisin valinnut. Salaiset leivontaystävät ovat aika usein ajatustenlukijoita...


Eikä siinä vielä kaikki. Paketista putkahti täydennystä myös leivontasuklaaosastolle sekä pientä valmista herkkua. Kyllä näillä kelpaa aloittaa uusi salaisen leivontaystävän kierros :)

7 kommenttia:

 1. Makea teemapaketti, josta on moneksi!
  Terkuin n-h
  http://originaalisly.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva paketti! :) Korttia katselin juuri tänään kaupassa, ihana! <3
  T: Sly 12

  VastaaPoista
 3. Marimekkoa ja kaikkea, kivan paketin sait sinäkin:) Anne ( npuuhat)

  VastaaPoista
 4. Heissan.Paljon hyvää tavaraa,mistä leipoa.Myös Suffeli salmiakkia,aah.

  VastaaPoista
 5. Ihana herkku paketti ja perustarvikkeita kun kuluu :D

  VastaaPoista
 6. Sie oot ainakin saanut runsaan ihanan paketin: :) Ja kortin kakku näyttää kuolattavalta..

  VastaaPoista
 7. Mielenkiintoinen paketti, enpä ole huomannut kaupassa tuota muffinitäytettä!

  VastaaPoista