lauantai 1. huhtikuuta 2017

Mystery box (eli kokoelma aineksia kaapin perukoilta) ja arvonta

Kävin läpi keittiön kuiva-ainekaappeja ja sieltä löytyi muutamia aineksia, jotka joko ovat menossa pian vanhaksi tai joita ei vaan jostain syystä ole tullut käytettyä. Nyt pyydänkin apua sinulta arvoisa lukijani, mihin voisin näitä aineksia käyttää? Kyseessä voi olla ruoka tai jokin leivonnainen ja siihen voi tulla yhtä tai useampaa allaolevaa ainesta. Kaikkien ideoita antaneiden kesken arvotaan pieni leivonta-aiheinen yllätys 15.4. Kerro siis kommenttikentässä oma vinkkisi (ohjeen tai linkin sellaiseen voi myös mielellään antaa) ja jätä joku yhteystieto, jos haluat osallistua arvontaan. Pyrin kokeilemaan mahdollisimman monta ohjetta huhtikuun aikana.
Maapähkinävoi
Pienet vaahtokarkit

Kookoshiutaleet

Vihreät linssit (myös keltaisia löytyy)

Kvinoa

Kikherneet (raaka)

Valkoiset pavut (raaka)

6 kommenttia:

 1. mOI.
  lÖYSIN SULLE JOTAIN OHJEITA.mAAPÄHKINÄVOI-SELLAISENAAN ,PUURON VOISILMÄKSI,MUNFFINI TAI SÄMPYLÄ TAIKINAAN,MUUTSIEN SEKAAN.
  PIENET VAAHTOKARKIT-KOTISUKLAAN SEKAAN,MUNFFINIT MARJA JA VAAHTOKARKKI TÄYTTEELLÄ,TAI LEIVOSTEN PINNALLE.KOOKOSHIUTALEET-KOOKOSPIKKULEIVÄT.LEIVOSTEN JA KAKKUJEN KORISTEEKSI.VIHREÄT LINSSIT-LINSSIPATA.KVINOA-PUUROKSI SALAATTEIHIN .KIKHERNEETJA PAVUT-TEE KIKHERNE PAPUSALAATTI,OHJEITA LÖYTYY VARMAAN NETISTÄ.

  VastaaPoista
 2. Blogistani löytyy ohjee Maailmaan nopein Snickers kakuun, johon käytin juuri sitä vastustamatonta M&S maapähkinävoita. Valkoisiin papuihin löytyy myös keiton ohjee bosnialais tapaan. Sama ohjee käy linseihiin. Minivaahtokarkit kun vaan heität johonkin suklaakakun päälle. Keitetty ja jäähdytetty kvinoa on mainio lisuke salateihin. Monesti kulkee mukaan töihiin ;)

  VastaaPoista
 3. Blogistani löytyy ohjee Maailmaan nopein Snickers kakuun, johon käytin juuri sitä vastustamatonta M&S maapähkinävoita. Valkoisiin papuihin löytyy myös keiton ohjee bosnialais tapaan. Sama ohjee käy linseihiin. Minivaahtokarkit kun vaan heität johonkin suklaakakun päälle. Keitetty ja jäähdytetty kvinoa on mainio lisuke salateihin. Monesti kulkee mukaan töihiin ;)

  VastaaPoista
 4. Minä tekisin maapähkinävoista brownieta. Vaahtokarkit vois viskoa siihen päälle niin ne sulaa kivasti.
  https://www.k-ruoka.fi/reseptit/maapahkinavoi-brownie

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ideoita antaneille. Arpa osui tällä kertaa Sanjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee :)
   Kiitoksia.
   Snickers kakku on mahtavaa, tykkäät varmasti. Mutta papukeitto on ihan parasta. Nyt kaivasin myös linkki ;)
   sokerivaltakunta.blogspot.fi/2013/02/bosnian-papukeitto.html

   Poista