tiistai 18. huhtikuuta 2017

Salaisen leivontaystävän paketti 4/2017

Pääsiäistä ilmassa
Salaisen leivontaystävän huhtikuun paketti saapui juuri pääsiäisen alla ja oikein sopiva pääsiäisteemaan se olikin. Ihanat tipuservietit pääsivät heti pääsiäispöytään ja suklaapupukin tuli jo maisteltua :)Kuivatut mulperimarjat on minulle aivan uusi tuttavuus, en ole vielä uskaltanut maistaa, mutta ohrauunipuuro sen sijaan on herkkua. Myös maissijauhot on tuttu tuote, sitä tarvitaan esimerkiksi taivaallisiin tartaletteihin.

Eksoottisia mulperimarjoja
Paketissa oli mukana kiinnostava täytekakkuohje, sitä ajattelin leipoa ensi viikolla vietettäville syntymäpäiville, jos vaan suinkin ehdin, ja tuo mangosose taitaakin päätyä siihen. Sokerimassa ja geelivärit sen sijaan taitavat nyt jäädä hetkeksi kaappiin odottamaan, tämä blogi nimittäin muuttuu parin viikon kuluttua leivontablogista matkakertomukseksi ja palaan omaan keittiöön leipomaan vasta sitten juhannuksen jälkeen.

Pariksi paljastui tällä kertaa Nina Humbuuki-blogista, hienosti pysyi salaisuus, taisi olla ensimmäisiä kertoja ikinä, kun oikea arvaus ei edes käynyt mielessäni. Kiitos sinulle Nina tästä kierroksesta ja pysy kanavalla, helmi- ja maaliskuun paketeista on vielä lähipäivinä tulossa postaukset :)


3 kommenttia: