Vadelmahillo
1 kg pakastevadelmia
1 pkt Hillo-marmeladisokeria (Dansukker)
Anna marjojen sulahtaa hieman ja laita ne sitten kattilaan sokerin kanssa. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi (sekoita välillä) ja anna kiehua muutama minuutti (sekoita välillä). Kuori vaahto pinnalta ja kaada hillo kuumennettuihin purkkeihin (kylmään purkkiin kaadettaessa on vaara, että lasi rikkoutuu). Sulje purkit napakasti. Säilytä jääkaapissa.
Hillopurkkien taustalla ihanat ystävältä saadut syksyn väripilkut |
Katsotaan jos tämä hillo löytäisi lopullisen tarkoituksensa loppusyksyn aikana täytekakusta. Vadelma-kermakakku on aina ollut suosikkini. Hillo sopii muuten lempijäätelöannokseenikin, nimittäin vadelmamelbaan. Vaniljajäätelön, vadelmahillon ja persikan liitto on taivaassa solmittu. Päälle vielä vähän kermavaahtoa ja makunautinto on täydellinen.
Huomenna vielä keittiön pakkaaminen ja ensi viikolla onkin sitten jo muutto edessä.
Moi.
VastaaPoistaSiinäpä nopea hillo ja kyllä sille varmaan käyttöä löytyy,kaksospyhätki tulossa viikon päästä.