Karppitortilla lihatäytteellä |
Karppitortillat lihatäytteellä
Lihatäyte:
Kypsää naudanpaistia
Sipulia
Öljyä
Guacamole:
Kypsä avokado
Tomaatti
(Sipuli)
Suolaa
Mustapippuria
Tarjoiluun:
Tomaattia
Kurkkua
Kiinankaalia
Tacokastiketta
Kermaviiliä
Juustoraastetta
Cosmopolintan-salaattia
(Jauhotortilloja)
Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi siivuiksi.
Laita öljy ja sipulit paistinpannuun ja anna muhia miedolla lämmöllä.
Lisää liha sipuleiden sekaan lämpenemään.
Ota avokadon liha kulhoon ja muussaa se haarukalla tai sauvasekoittimella.
Lisää pieneksi pilkottu tomaatti (ja halutessasi sipuli).
Mausta suolalla ja pippurilla.
Pilko lisäkekasvikset pieneksi kuutioiksi.
Kasaa Cosmopilitan salaatin lehdelle lihatäytettä, guacamolea, kasviksia, kastikkeita ja juustoraastetta, kääräise kasaan ja nauti :) Nämä täytteet maistuvat myös perinteisten jauhotortillojen kanssa, jos kaikki seurueesta eivät karppaa.
MOIKKA.
VastaaPoistaNäyttää niin kevyeltä ja herkulliselta, että pitäis varmaan itsekin ruveta kokkailemaan .Lihan vois varmaan vaihtaa vaikka kalapuikkoihin,jos lihaa ei olisi saatavilla.
Tai tonnikalaan. :)
VastaaPoistaKyllä, kaikki käy. Ja jos ei kypsää lihaa satu olemaan jääkaapissa, niin jauheliha tai kanasuikaleet kypsyy nopeasti.
VastaaPoista