tiistai 13. joulukuuta 2016

Joulukalenterin luukku numero 13: joulukortit

Kaksiosaisten joulukorttien kansia
Joulukortteja on kiva askarrella itse, jos vaan sattuu olemaan vähän ylimääräistä aikaa. Netti on pullollaan kaikenlaisia ideoita ja inspiraatiota, ja kaupoista saa vaikka minkälaisia tarvikkeita, jotka saavat luovuuden liikkeelle. Tällekin vuodelle ehtii vielä, Posti nimittäin lupaa, että ykkösluokan merkillä varustetut kortit ehtivät jouluksi perille, jos ne lähettää viimeistään 21.12.

Joulukortteja varten tarvitset korttipohjia (tai pahvia, josta teet pohjat itse), liimaa, koristeita ja tusseja (tai valmiita tarratekstejä). Koristeet voivat olla mitä tahansa kauniista papereista ja nauhoista erilaisiin koristekuvioihin tai tarroihin. Myös kankaita ja nappeja voi hyödyntää korttien koristelussa. Jouluisia runoja tai joululaulujen sanoja voi printata eriväreillä ja käyttää korteissa. Lapsia voi pyytää piirtämään jouluisia kuvia tai värittämään valmiita kuvia ja käyttää niitä.

Tässä sinulle inspiraatioksi minun luomuksiani. Eikä missään ole sanottu, että korttien pitäisi olla erilaisia, ideoi yksi kortti, josta itse pidät ja tee tusina samanlaisia :)

Kaksiosaisten joulukorttien kansia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti